eBlankett

Byggblankett 8447

Publisert

Rettelser og tillegg kjøpes separat.

Språk
Tjenester

Produktinformasjon

Byggblankett 8447 brukes for å regulere plikter og rettigheter mellom en kommune og en utbygger eller grunneier ved utbygging til gjennomføring av en arealplan (utbyggingsavtale).

Les mer om Byggblankett 8447 på fagsiden

Tilgang til blanketten

Selve blanketten er interaktiv og kan legges til i et abonnement. Med abonnement har man alltid blanketten tilgjengelig og flere i samme virksomhet kan ha tilgang.

Har dere ikke en avtale om abonnement på standard.no, kan dere ta kontakt med vår salgsavdeling på salg@standard.no for å sette opp dette.

Les mer om abonnement

Støttedokument tilgjengelig i blanketten

I eBlanketten er det lenket til en fullversjon av blanketten i PDF-format. Denne er ment som et støttedokument ved forhandlinger og i utfyllingen av eBlanketten for å se hva den inneholder og hvilke valg som er mulig.

Interaktiv utfylling

Byggblankett 8447 fylles ut interaktivt i vårt nettbaserte eBlankett-system. Du kan lagre blanketter slik at du kan redigere og gjenbruke dem, og du kan organisere blankettene dine i prosjekter.

Les mer om eBlanketter

Kurs

Kurset gir bedre forståelse av hvordan byggblankett 8447 kan benyttes som grunnlag for gode utbyggingsavtaler. Kurset er praktisk rettet med særlig fokus på hvilke alternativer blanketten gir og hvordan man går frem i utfyllingen av denne.

Les mer og meld deg på kurs

Dokumentinformasjon

  • eBlankett fra SN
  • Publisert:
  • Utgave: 2023
  • Varetype: None
  • Products.Specs.pages